Brugsanvisning

Sådan virker det:

 

Tryk for at forstørre.

Om EasyTex

EasyTex stræber efter at øge inkontinentpatienters daglige tryghed og værdighed ved at tilbyde et genbrugeligt bind med medfølgende trusser, der egner sig til mild og medium inkontinens samt muliggør motion og fysisk udfoldelse.

Ved brug af EasyTex fremfor engangsbind skåner vi miljøet og sikrer brugeren en økonomisk besparelse på omtrent 80%. Den innovative sy teknik, som kendetegner EasyTex produkterne, sikrer, at væske optages selv i større, pludselige mængder, så brugerens sikkerhed altid er i højsædet.

 

Trin 1 

Et rent bind klikkes fast på et par af de dertilhørende trusser, som derefter kan tages i brug. Brugeren af EasyTex kan nu ubesværet bevæge sig frit samt dyrke motion uden at frygte konsekvenserne af ufrivillig vandladning.

 

Trin 2 + 3

Når et brugt bind er fyldt med væske, klikkes det af trussen. Det brugte bind foldes sammen og lægges i den medfølgende luft- og vandtætte éngangspose, der lukkes omhyggeligt. I hver pose er der plads til ét bind, som kan opbevares i posen op til 14 dage, indtil de tages ud og vaskes.

 

Trin 4

Når de brugte bind skal vaskes, klippes éngangsposen op, hvorefter det brugte bind lægges direkte i vaskemaskinen. Posen smides ud, og bindene vaskes ved 60-95° C og tørretumbles (eller hængetørres i en vaskepose).

Trin 5

De vaskede bind er herefter klar til brug og kan igen påsættes den medfølgende trusse.

Hvert bind kan genbruges 120 til 200 gange.