EasyTex - gi’r dig sikker og høj komfort

EasyTex
– bløde og vaskbare
inkontinensbind

Graf Easytex

EasyTex inkontinensbind er et bæredygtigt alternativ til engangsbind – de er fremstillet i bløde tekstilmaterialer, der kan vaskes og genbruges 120-200 gange.

Hvis man skifter bind tre gange om dagen, skal man bruge 1.095 engangsbind om året. Med EasyTex er behovet under ti bind om året. Det skåner miljøet for store mængder affald og giver en kontant besparelse på op til 80 pct.

I Danmark vurderes det, at flere end 400.000 kvinder, mænd og børn i alle aldre lider af inkontinens eller ufrivillig vandladning.

Bindet klikkes fast i de tilhørende trusser, og brugeren kan ubesværet bevæge sig frit samt dyrke motion uden at frygte konsekvenserne af ufrivillig vandladning.

Når et bind er fyldt med væske, klikkes det af trussen, foldes sammen og lægges i den medfølgende luft- og vandtætte pose. Bindet kan opbevares i posen i dagevis, inden det tages ud og vaskes. Det vaskes som alle andre tekstiler i en vaskemaskine ved 60-95 °C. Kan tørretumbles eller hænges til tørre i en vaskepose – klar til at blive brugt igen op til 120-200 gange.

EasyTex tilbyder anatomisk udformede løsninger til både kvinder og mænd med let inkontinens.

Sikkert
og høj komfort

Resultatet er blevet det patenterede inkontinensbind EasyTex, som er fremstillet i bløde og behagelige materialer.
Bindet er tyndt og har en høj sugeevne.
Det er diskret, holder tæt og har ingen
lugtgener.

Fortsat udvikling

Snart kan personer med svær inkontinens også vinke farvel til engangsløsninger. EasyTex afprøver i øjeblikket med stor succes prototyper til mænd i stående, siddende og liggende stilling. Testresultaterne viser, at der hverken er berøring af huden eller lækager.

Målet er at udvikle modeller, der giver brugeren optimal komfort og fuld værdighed – og er lige så sikre som EasyTex til let inkontinens.

Det siger andre brugere:

Tegn

Det betyder meget med miljøbesparelsen ved at undgå at smide bind ud

H.L, testperson

Jeg vil meget gerne bruge EASYTEX

C.O, testperson